Gitaarlessen

Naast het geven van concerten en andere muziekuitvoeringen, haal ik veel voldoening uit het les geven, waarmee ik mijn passie en enthousiasme voor de gitaar met anderen kan delen.

Mijn doel bij de lessen is om de studenten te inspireren, adviseren en te ondersteunen tijdens hun muzikale ontwikkeling. Hierbij volg ik hun muzikale interesses in muziek, hun successen maar ook hun uitdagingen.
Ik ben er van overtuigd dat een sterke muzikale basis mijn studenten kan helpen een eigen muzikaal bewustzijn op te bouwen, waardoor zij zich op hun muzikale pad volledig kunnen ontwikkelen.

Elke les wordt uniek door de combinatie van muziek, de leraar en de persoonlijkheid van elke leerling. Hierdoor wordt elke les een leerzame ervaring, zowel voor de leerling als de docent!

Ik heb ervaring met lesgeven, zowel privé als op muziekscholen, aan leerlingen van 5 tot ongeveer 75 jaar oud. Ik geef les zowel op basisniveau als op gevorderd niveau. (zo kan ik onder meer studenten voorbereiden en coachen voor toelatingsexamens voor Muziekconservatoria of stappen tentamens op particuliere muziekscholen)

Ik werk als gitaardocent in deze locaties:
Geldrop: Link Kunstkwartier
Aalst-Waalre: Link MAW
Eindhoven: Link CKE Eindhoven

Privèlessen zijn ook mogelijk bij mijn studio in Geldrop.

Wanneer u wil afspreken voor een proefles, of voor verdere informatie en vragen kunt u het contactformulier gebruiken.